Skip to main content

logga 6 1

Avslut med flaggan i topp

A laget 20231203
Det glada A-Teamet ovan avslutade höstsäsongen 2023 på bästa möjliga sätt under gångna söndagsförmiddagen med att vinna över gästande BK Frigg, andra segern på raken så nu är man inne på vinnar-spåret igen!
Matchens inledningen blev kanske inte som förväntat när gästerna avslutade starkast och tog ledningen med 1-4, detta blev dock en tändvätska för Teamets spelare som därefter började återtåget. Först via 3-2 i andra serien som sedan följdes upp med rent hus 5-0 i tredje serien, ledning med 9-6, lurigt läge ibland då många brukar förmoda att några av lagkamraterna skall fixa resten, men så inte fallet denna dag då tre av Teamets banpar trampade gasen i botten och körde in i kaklet i sista serien, när kloten slutat rulla kunde 4-1 bokföras till matchresultatet 13-7, 6119-5887.
Enligt hörsägen ett besviket motståndarlag som fick lämna hallen poänglösa med kommentarer om banunderlag m m, farligt att underskatta!
P-E Alhström återigen med högsta indivividuella slagning, denna matchen 856 efter något trevande två inledande serier avslutade han i brant stigande kurva, även bröderna Sören och Daniel Fransson över pari med 842 respektive 836.
F-laget som på söndagseftermiddagen skulle sätta punkt för 2023 -års seriespel kände väl att de inte ville vara sämra än A-laget, lade således in högväxel redan från start i mötet med gästande BK Cahoot F, vinst 4-1 i första serien som sedan följdes av 3-2 i andra.
I tredje serien satte man in nådastöten, vinst 5-0 och matchen var avgjord, fjärde serien blev något avstannande dock vinst med 3-2 till slutställningen 15-5, 5733-5169.
Bra totalslagning, vilken Jesper Karlsson klart bidrog till då han toppade individuellt med 805 närmast följd av Michael Johansson 764.
Riktigt härlig avslutning av höstsäsongen för Teamet som annars haft det ganska motig, sug nu på karamellen till det är dags för seriespel igen efter Jul och Nyårs -firande den 13/1, memorera gärna helgens utförda dåd då vi vill se samma goda resultat i premiärmatcherna på det nya året.
Näst aktivitet på programmet är Teamets traditionella Jul-Bowling den 16/12 med efterföljande avslutning på Rosegarden för de som har haft tid och intresse för att anmäla sig till denna happening.
Sista gemensamma träningen för 2023 äger rum tisdagen den 5/12 därefter gäller det att slipa formen på egen hand efter intresse och förmåga fram till att den gemensamma träningen 2024 inleds tisdagen den 9/1.

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .