Skip to main content

logga 6 1

Fortsatta motgångar

F laget 20231028

F-laget ovan mötte gångna lördagsförmiddagen gästande KFUM Karlskrona, i de två inledande serierna  höll Teamet ganska jämna steg med motståndarna som dock gick segrande ur serierna med 2-3, 2-3 således underläge 4-6 i halvtid. I tredje serien svängde pendeln över och Teamet kunde noteras för en reducering via 3-2 till 7-8 inför avgörande serien, tyvärr skulle det visa sig att gästerna blev snäppet bättre på tre av banparen, ingen utklassning men ändå med bättre slagningar vilket resulterade i 1-4 till slutställningen 8-12, 5478-5671 och tabelltvåan kunde därmed med glatt humör lämna Värnamo med två poäng i bagaget.
Individuellt i Teamet toppade Jan Ingvarsson med 802.
Nu väntar speluppehåll och träningsperiod för att sedan ta emot IF Raketen F på hemmabanor under eftermiddagen lördagen den 18/11 då är det seger som gäller, eller hur...
A-laget reste denna helg västerut med första stopp i Varberg där BS Bockarna stod att möta, hemmalaget öppnade med hela 1762 i första serien vilket inte Teamet lyckades stå emot, resulterade i 3-1 i hemmalagets favör efter att Erik och Jesper nollat banpar. I andra och tredje serien fortsatte hemmalaget att prestera slagningar med god marginal över pari vilket inte Teamet klarade att matcha, 3-2, 3-2 således 9-5 inför avgörande serie. Teamet gav dock aldrig upp utan kämpade in i kaklet och presterade sin bästa serie i denna matchen med 1612, det räckte dock inte hela vägen, hemmalaget vann två banpar som med god marginal räckte för matchvinst, således 2-3 till slutresultatet 11-8, 6675- 6370 bara att gratulera hemmalaget till deras högsta slagning under denna höst!
Individuellt många bra prestationer i Teamet där P-E. Ahlström toppade med 905 följd av D. Olin 883, J. Karlsson 848 och E. Ingvarsson 803.
Därefter följde resa söderut längs västkusten till Ängelholm och eftermiddagsmatch mot BK Full House F1, om det var intagen lunch som inte gav önskad energi eller att man inte lyckats lägga förmiddagens spel bakom sig för eftermiddagen blev tung. Hemmalaget gick på kross direkt i matchen och vann de båda första serierna med 4-1, 4-1 därav blev det uppförsbacke med besked, Teamets bästa slagning 1613 i tredje serien räckte bara till två banparsvinster och därmed var matchen avgjord när det stod 11-4 inför sista serien som spelades av pliktskyldigast, kanske något avslaget då inga höga slagningar var att notera, 3-2 till hemmalaget och slutresultat 14-6, 6331-6151.
P-E. Ahlström toppade individuellt i Teamet även denna match nu med 883 närmast följd av D. Olin 849 dessa båda lirare tog också fyra banpoäng denna match och med sina fina slagningar bidrog de till att Teamet även vann totalslagningen i de båda avslutande serierna, J. Karlsson noterades också för slagning över pari med sina 825.
Nu väntar några veckors speluppehåll och vi får sätta hoppet till att den förhatliga förlustnollan kan raderas vid mötet mot BK Turbo på bortabanor den 18/11, bara att träna, träna och kanske käka taggtråd till frukost den aktuella dagen så kanske det löser sig!

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .