Skip to main content

logga 6 1

Borta bra men Hemma bäst...

Dags för 3-manna DM, se här länkad inbjudan för dem som är intresserade, första start den 30/9

Tyvärr var linsskyddet så samtliga kameror i helgen så det blir inga bilder på vinnande eller förlorande lag i denna resumé.
F-laget stod för Teamets första matchseger denna höst när gångna lördagens hemmamatch var spelad mot gästande KFUM Karlskrona F i en
match som teamet kontrollerade från början till slut via vinst i samtliga serier, matchresultatet skrevs till 14-6 men med den något blygsamma slagningen 5405-5051.
Högsta individuella slagningen blev en familjeuppgörelse där Jr. Andreas Johansson gick segrande ur fighten med sina 741 mot Sr. P-O Johanssons 733.
A-laget som hade bortamatcher med första start tidigt på söndagsmorgonen reste till Malmö redan lördag kväll för övernattning, konceptet visade sig inte ge önskad effekt, kvarstår att analysera om det var dålig nattsömn, miljöombyte eller någon annan faktor som störde. Det kom att visa sig bli en tung dag på banorna, tidig revelj och frukost innan ansatserna äntrades för första match mot BK Thule. Hemmalaget var inte intresserade av att dela med sig särskilt många banpoäng vilket har sin för klaring i Teamets ganska mediokra serieslagningar, ingen serie över 1500! Thules segersiffror skrevs till 15-5, 6258-5785.
Daniel Olin var ensam i Teamet över pari med sina 814.
Ingen rast ingen vila, direkt efter äntrade nästa motståndarlag BK Playax ansatserna i Baltiska hallen, Teamet gavs tillfälle och tog tillvara på chansen att vinna första serien med 2-3 då hemmalaget inte var riktigt på G i matchtens inledningsserie. Därefter "gick tåget" trots att Teamet presterade sitt högsta serieresultat för dagen 1522 vilket inte var chockerande högt så hjälpte det föga när Playax via serievinst 3-2 och reducerade till 5-5 i halvtid, detta blev också starten på deras väg till matchvinst, 4-1 i tredje serien och 5-0 i den sista serien resulterade i slutresultatet 14-6, 6211-5739.
P-E Ahlström noterades för högsta individuella slagning i Teamet denna match med 815.
Även om några tongivande spelare lämnat inför denna säsong finns många kvar som inte verkar ha hittat höstformen ännu men nu finns en period som förhoppningsvis utnyttjas för att bli riktigt bekväma med höstens underlag på banorna och höja fomkurvan innan det är dags för seriespel igen den 14/10 och förhoppningsvis spräcka poängnollan för A-laget och fortsätta på den inslagna vägen för F-laget.

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .