Skip to main content

logga 6 1

Uppstart Teamets abonnemangsträning

Nu är det dags att leta sig ned till vår bowlinghall igen för er som inte redan varit där,
Tisdagen den 22/8 kl. 18:15 börjar Teamets abonnemangsträning.
Vi kommer använda oss av 8 banor till att börja med på första tiden, visar det sig att detta inte räcker till får vi utöka efter behov, vi förfogar likt tidigare även över 2 banor med senare träningstid.
Nästa datum att boka in i kalendern är den 31/8 kl. 18:00 då Teamets årsmöte kommer hållas.
Mycket viktigt med en god uppslutning så att allas åsikter kan ventileras gällande kommande års seriespel m .m.!
Det kommer vara en något decimerad skara spelare som deltager i träning och seriespel representerande Teamet det kommande spelåret, det har tyvärr varit ett ovanligt stort tapp av spelare p.g.a. övergångar till andra klubbar samt några som bestämt sig för att ta ett sabbatsår eller helt lägga sina klot på hyllan gällande seriespel.
För er som inte redan upptäckt det har vår eminenta Webb-Master redan länkat in det kommande spelårets tabell och spelschema här på vår hemsida.
A -laget fortsätter likt senaste åren spela i Div. 1 Södra Götaland, nytt för detta år är att vi bara kommer mönstra ett F -lag som kommer spela i Div. 3 Östra Götaland.
När det slutliga underlaget gällande spelåtaganden för spelåret 2023-2024 summerats vid styrelsens sista möte före sommaren bekräftades farhågorna!
Vi såg ju redan vid vårt klubbmöte innan vi skiljdes åt för sommaruppehåll att vi troligtvis inte skulle ha underlag att mönstra 3 åttamannalag likt tidigare år. Vi var då överens om att ett fyrmannalag med största sannolikhet skulle vara vår enda möjlighet att ge förutsättning för så många klubbmedlemmar som möjligt skall få delta i seriespel kontinuerligt under kommande spelår.
Nytt för detta spelår är således att styrelsen och UK inte såg någon annan utväg än att anmäla ett fyrmannalag (B-lag) till distriktsserien,
Fyrmannalaget blev placerade i Div. 6 Småland/Blekinge när serieupplägget presenterades med endast 7 lag i serien därav ett upplägg där man möts tre gånger, upplägget gällande hemma/borta -matcher kan tyvärr inte sägas ha gått vår väg som kan ses om ni granskar spelprogrammet!
Där har ni en av de viktiga anledningarna till att vara med och ge era åsikter vid Årsmötet!
Lördagen den 16/9 startar seriespelet för Teamets samtliga lag, A & B -laget på hemmabanor medan F -laget inleder med spel på bortabanor i Vetlanda och Sävsjö.

 

 

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .