Skip to main content

logga 6 1

Uppskjutna matcher för F-lagen

Teamets A-lag får ensamna försvara Teamets ära kommande helg då Södra BK F meddelat att fått problem att mönstra lag till söndagens planerade spel mot Teamets F-lag.
Måndag kväll den 13/3 med första matchstart kl. 18:30 är nytt speldatum för F1 -laget möte med dem, direkt efter ca. kl. 20:10 är det dags för F2 -laget att matcha dem.
Men innan dessa matcher skall årets Klubbmästare koras, kampen börjar lördag den 11/3 kl. 15:00, som vanligt samlas vi i god tid för lite mingel och klubbfoto, KM spelas traditionellt i klubbdress.
38 medlemmar har anmält intresse för spel och 31 till kvällens avslutande samkväm hos Ristorante D8, ni som anmält intresse för deltagande gå gärna in på restaurangens webbsida och studera här länkad Meny för att sedan meddela önskemål om maträtt till festkommittén förslagsvis vid vår träning tisdag 7/3 alternativt hör av er via SMS eller telefon, Förhands info till restaurangen underlättar för dem att ge oss top-notch service för en lika lyckad kväll som senast vi besökte på dem.
Kom gärna till hallen söndag den 5/3 kl. 15:00 och heja fram vårt A-lag till seger över gästande Nybro IF.

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .