Skip to main content

logga 6 1

F1 helgens vinnarlag

Teamet 20230121

Ovan Teamets A -lag som tyvärr inte orkade stå emot gästande IS Göta F1 slutspurt i sista serien denna lördag.
Tre inledande jämna serier ledde fram till ställningen 8-7 sedan var det gästerna som hade mest vilja och GO i laget medan tre av Teamets banpar inte klarade att bjuda tillräckligt motstånd, således slutade matchen 9-11, 6215-6435 i gästernas favör.
Individuellt var Jonatan Danielsson 860 och Daniel Fransson 829 Teamets klarast lysande stjärnor som spelade i banpar och stod för full pott gällande banpoäng.
Efter omoljning var det F1 -lagets tur att rulla klot, denna dag, IK Cyrus/JBK F var gästande motståndarlag. De inledande två serierna gick i Teamets favör med 4-1, 4-1 sedan gick det grus i maskineriet gästerna gjorde rent hus i tredje serien via 0-5 där det mesta gick deras väg, tre jämna banparsvinster och stolpe ut för Teamet. En promenadseger kändes plötsligt inte alls så självklar speciellt inte när gästerna fortsatte att spela bra i inledningen av sista serien samtidigt som det kanske blev lite spänt i Teamet. Glädjande nog gav inte Teamets spelare upp utan kämpade hela vägen in i kaklet anförda av Basse och Sören vilket resulterade i att samtliga banpar vändes till vinst 5-0 och matchvinst 13-7, 5645-5415 många glada ansikten både bland både spelare och stöttande klubbkamtater när sista klotet rullat.
Individuellt toppade Basse Calan med 756, snittmässigt var reserven för dagen i matchen Tommy Ingvarsson bäst med 605 på tre spelade serier.
F2 -laget fick sedan ta över stafettpinnen mot ett nu inspelat gästande lag som tyvärr körde över Teamet efter noter, 1-4, 1-4, 1-4, 1-4 till slutresultatet 4-16, 5164-5668
Andreas Johansson som för undertecknad av okänd anledning spelade i F2 -laget denna dag var den av Teamets samtliga spelare som var i särklass bäst att välta käglor denna dag noterades för fina 902.
Nu är det bara att bryta ihop och ladda om inför kommande helg för oss som kanske inte var helt nöjda med våra insatser denna dag. Även kommande helg gäller hemmaspel för samtliga Teamets lag, F2 -laget inleder kl. 12:20 och A -laget avslutar lördagens spel kl. 16:00
Sedan väntar några helgers speluppehåll så varför inte anmäla sig till individuellt cup-spel i Ljungby där S-cupen spelas den 11-12/2
Boka redan nu lördagen den 11/3 i era kalendrar då året mest prestigefyllda spel kommer äga rum, KM 2023.
Anmälningslista kommer anslås inom kort, dagen avsltas med eftersnack och lite god mat på Ristorante D8.

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .