Skip to main content

logga 6 1

Nytt år nya möjligheter

Nu är det dags att hiva ut granen med de små kulorna och koncentrera oss på de lite större kulorna som vi rullar. Hoppas alla skött sin individuella träning under mellandagarna för till kommande helg stundar seriespel igen, närmare bestämt på lördag, finns dock chans att finslipa formen tillsammans med övriga klubbkamrater på tisdag kväll då den gemensammaträningen kl. 18:15
A-laget åker på turne till Åstorp för match mot BK Ohm, matchen startar kl. 12:00
F1 & F2 -lagen inleder med match mot varandra med matchstart kl. 10:00
Nedan lite individuella prestationer under de gångna helgerna,
Simon Johansson visade i den för 2023 -års avslutande deltävlingen av Youth Tour som spelades precis före årsskiftet att formen var god då han vann denna, Grattis!
I den efterföljande Barometerfinalen som han kvalificerat sig för gick det tyvärr inte lika bra.
Simon och några andra från i Teamet har även passat på att spela några andra individuella tävlingar men där inte lyckats gå hela vägen till total framgång, för Michael J. lever dock på hoppet ännu gällande finalspel i Rosenlunds deltävling av Smålandstouren då han i skrivande stund ligger plats som kvalificerar honom för finalspel.
Michael presterade även ett mycket bra spel initialt i årets upplaga av JP-Fighten i Jönköping, problemet var bara att han hade oturen att den lottade motståndaren spelade ännu bättre!
Lycka till i helgen spel!

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .