Skip to main content

logga 6 1

Nu är det Jul igen

God Jul och Gott Nytt År
tillönskas alla medlemmar i Teamet samt alla övriga Bowlingvänner!

Julslagningen 20221210

Ovan en bild från Teamets gemensamma avslutning på bowlingåret 2023.
De två herrarna herrarna till vänster närmast i bild med sina fina diadem rullade spärrklot som alla vi andra, Janne med för Julen matchande färg på klotet redo att fälla käglor vilket han kanske lyckades något bättre med än många av oss andra då han ingick i det vinnande laget som hann med att avverka 13 serier under eftermiddagens spel i lottade tremannalag.
Efter bowlingen hade festkommittén planerat resa med kollektivtrafiken i stan till centum och Rosegarden där kvällen avslutades med god mat och trevlig samvararo för deltagarna.
Stort Tack till festkommittén som återigen planerat och arrangerade aktiviteterna på ett utomordentligt sätt.

Bättre och bättre år för år känns det som, blir kanske svårt att toppa stämningen som rådde denna dag vid framtida evenemang, men som talesättet man har inte roligare än man gör sig, det gäller att bjuda till.
Leksingen Niklas som plundrar klotreturen tog dock revansch i Jönköpings Rosenlundshall under Julveckan när den traditonsenliga Jul-cupen spelades. Nio bowlare från Teamet kvalade och fyra av dessa placerade sig bland top 16 som fick spela final, Alf Wennberg blev utslagen i första finalsteget av Sören Fransson som sedan fick respass i andra finalomgången, när det var dags för stegfinal fick Janne lämna som 3:a efter att två spelade serier medan Niklas fick spela final, tyvärr var hans motståndare strået vassare så han fick nöja sig med en 2:a plats. Grattis till bra spel och till lite extra Julklappspengar!

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .