Skip to main content

logga 6 1

Halva potten, 2 poäng hemma & 2 poäng borta

Teamet F1 20221029

UK lyckades med minsta möjliga marginal den gångna helgen mönstra tre lag till spel trots många icke tillgängliga spelare och sjukfrånvaro, hoppas att vi till kommade matcher efter nu stundande speluppehåll tillsammans försöker göra deras arbete lättare genom att se till att vara tillgängliga!
F1 & F2 -lagen hade derby på hemmabanor mot ett av seriens topplag Gislaveds BK, först ut att möta dem var
F-1-laget se bild som ovan på derby-vinnarna där även en av våra unga supportrar, Signe tagit plats i pappas knä.
Teamet var inte på tå i den första serien när gästerna rivstartade med serievinst 1-4, detta blev dock en väckarklocka för sedan började Teamet jobba sig in i matchen via 3-2 i andra serien som sedan följdes upp med 4-1 i tredje serien till ledning med 9-6 inför sista och avgörande serien, gästerna kämpade tappert in i kaklet men två starka välspelande banpar i Teamet vilka via övertygande banparsvinster även säkrade totalpoängen gav serievinst 3-2 som gav matchvinst med 12-8, 6099-6004.
Jesper Karlsson toppade individuellt med fina 883 tätt följd av Lars-Göran Wetterholm 880 samt Andreas Johansson 810 också över pari visade vägen för övriga lagkamraters fina prestationer och matchvinst.
Grattis till en viktig derby-seger som håller Teamet kvar i tabelltoppen där GBK ligger snäppet med bättre diff.
F2-laget fick sedan den otacksamma uppgiften att äntra banorna mot de revanschsugna gästerna som via 1-4 och 0-5 skapade en i stort sett omöjlig uppgift för Teamet att vända matchen. Gästerna följde sedan upp med 2-3 och 2-3 till slutresultatet 5-15, 5423-5821.
Bästa individuella resultaten presterade Per-Olof Johansson och Filip Lewcun med 755 respektive 747.
A-laget tillbringade många timmar och mil i buss den gångna lördagen vilken rattades på ett tryggt och föredömligt sätt av Daniel Fransson.
Första stoppet blev i Kristianstad där BK Allön hälsade välkommen till en match som de nog planerat att vinna, Teamet hade dock andra tankar som realiserades via bra spel och lite medgång vilket kännetecknar ett vinnade lag. Trots att några normalt sett vanligen deltagande spelare i Teamets A-lag inte stod på banorna denna dag inledde Teamet starkt och vann första och andra serien serien med 1-4, 1-4 och i tredje serien kunde sedan matchen stängas via 2-3 för att sedan avslutas med 1-4 mot ett ganska uppgivet motståndarlag till det slutliga resultatet 5-15, 6155-6313.
Jonatan Danielsson glänste med fina 941 närmast följd av Daniel Fransson 819.
Snabb avfärd med siktet inställt mot Marinmuseet i Karlskrona där lunch i deras restaurang hägrade, vi som varit där blev inte besvikna denna gången heller och de av oss som var förstagångsbesökare blev positivt överaskade av deras vällagade och välsmakande mat. Därefter ställden färden mot Saltö och dagens sista match mot Karlskrona BK, kanske led flertalet av oss av matkoma för dessa av oss vill nog fortast möjligt förtränga vad vi åstadkom eller inte på banorna denna eftermiddag. Jonatan Danielsson 871, Daniel Olin 845 och Simon Johansson 760 fick tyvärr alldeles för dålig eller sanningen att berätta ingen uppbackning av oss andra. Hemmalaget körde över oss fullständigt via 4-1, 3-2, 5-0 och slutligen 4-1 till slutresultatet 4-16, 6539-5839.
När de tackade oss för matchen påtalade de att de nog hade förväntat sig något större motstånd, detta får vi ta med, god tid att ladda för att ta revanch när de kommer på besök på vårkanten!
För dem av er som orkat ta er igenom igenom min skrivklåda så här långt glöm inte att det är dags för inbetalning av abonnemangsavgift nu i dagarna, har ni inte redan betalat in eller som underteknad lagt in samtliga delbetalningar för spelåretåret med förfallodagsbetalning vid de datum som anvisats, gör det så undviker ni att glömma och vi får en glad kassör som slipper jaga eftersläntare!
Om någon vid något tillfälle får problem med att betala vid anvisat datum kontakta kassören så kommer ni tillsammans överens om alternativt betalningsdatum.

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .