Skip to main content

logga 6 1

Dags att rulla ihop hängmattan

Fortfarande soligt och varmt väder varför kanske inte det riktiga bowlingsuget infunnit sig till 100% ännu.
Vi har dock nu avverkat två gemensamma tisdagsträningar med förvånansvärt god uppslutning och till stundande helg väntar spel i RC Opens träningsturnering i Jönköping. Tyvärr stod inte Teamets spelare i kö för deltagande utan UK har i stort sett fått "vända på varje sten" (vilket blivit ett populärt uttryck) för att mönstra lag till de tre inledande gruppspelsmatcherna. Stort lycka till önskas de som ställer upp och representerar Teamet.
Uttagna spelare kan ses här på hemsidan under fliken "Helgens matcher" där vi normalt sett visar uttagna till respektive seriespelsmatcher, även starttider för de olika matcherna kan ses där.
Länk deltagande lag i RC Open och spelschema för grupp 3 vilken Teamet spelar i.
Resultatrapportering kan följas via SBHF:s hemsida länk nedan, välj länk grupp för att se de olika gruppspelen,
Ligaservice/SBHF.se
och matcherna via Arena Bowlings onlinescoring.
Kommande vecka onsdagen den 31/8 är det dags för Årsmöte,
samling i Bowlingmagasinets restauranglokal.
OBS att vi har tvingats tidigarelägga Årsmötet till kl. 18:00 då lokalen är upptagen fr. o. m.  kl. 20:00
Klubben bjuder sedvanligt på fika, styrelsen hoppas på god uppslutning då vi utöver sedvanliga årsmötesförhandlingar behöver ventilera bl. a. mottagen info om kraftiga prisökningar för träning och seriespel p.g.a. det uppkomna läget i landet och vår omvärld.
Även det kommande årets seriespel som skiljer sig en del mot tidigare år behöver diskuteras då det ställer stora krav på god planering av medlemmar för att vara tillgängliga för spel, detta är en förutsättning för att vi skall klara av att genomföra spelåret 2022 - 2023.
Se här länkat Spelprogram_2022-2023 vilket ni bör memorera / lägga in i era kalendrar då det många spelhelger krävs att större delen av Teamets medlemmarna är tillgängliga för spel, har inte hänt under alla mina års bowlande att samtliga lags matcher varit så koncentrerade till spel under lördagar!

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .