logga 6 1

Sommarlov

Sommar 500 500
Tangent-nisse tog vår-semester redan helgen när Teamets A-lag kvalspelade för Allsvenskt spel i Hässleholm, då det kom sirap i tangentbordet, det var trots allt inte p.g.a. förlusten i kvalet får nog klassas som lathet/lättja :)
Kvalet var avgjort efter två spelade matcher då motståndarlaget BK Borgen helt klart var ett nummer större för dagen. I Teamet glänste Jonatan Danielsson men hade inte tillräcklig uppbackning! Teamets spelare var trots allt inte alldeles för nedslagna, målet för året var att säkra vidare spel i div. 1 och när dagen avslutades med en sen lunch före hemresa var väl funderingarna att man kanske blivit besegrade av ett blivande Allsvenskt lag, men med facit i hand senare blev så inte fallet, BK Borgen får vi tampas med i div. 1 även kommande spelår.
För de flesta i Teamet var säsongen därmed slut men några tappra medlemmar tränade vidare ett tag till och somliga fortsatte sitt individuella tävlande, bl. a. kan omnämnas att Bengt Carlsson och Simon Johansson som via bra spel under årets deltävlingar kvalificerat sig för Smålandstouren Superfinal båda klarade sig vidare i kvartsfinalspelet men sedan tog det stopp för båda i semifinalen, Grattis till bra spel och väl kämpat!.
Nu är vår bowlinghall semesterstängd och öppnar först den 8/8, Teamets styrelse har planerat en sammankomst till innan semestertider för att granska det preliminära spelprogrammet som nu finns tillgängligt vilket kan ses om ni klickar på här bifogat länk "Preliminärt spelprogram 2022-2023" ni får själva välja i ruta till höger vilket lag som ni vill kika på div. 1 för A-laget eller div. 3 därTeamets båda F-lag kommer spela kommande spelår.
Markera tisdagen den 16/8 i kalendern för då börjar höstens gemensamma abonnemangsträningen för Teamet.
Teamet har anmält ett lag för deltagande i träningsturneringen RC-Open 2022, som kommer äga rum den 27-28/8 i Jönköping, se länk "Spelgrupper RC Open" mer information om detta när vi träffas i augusti.
Reservera onsdagen den 31/8 kl. 18:30 för deltagande vid Teamets Årsmöte, officiell inbjudan kommer senare.
Ha nu en riktigt skön sommar så ses vi på ansatserna i augusti.

Copyright © Team Värnamo Bowling Club 2022