logga 6 1

Klubbmästare 2021

Startande KM 2021 webb

Ovan ses det förväntansfulla gänget innan det begav sig, Teamets något sena Klubbmästerskap 2021 vilket inte kunde genomföras som brukligt under våren p g a Covid 19.
När sista käglan fallit för dagen delades de åtråvärda glaskäglorna ut till de två värdiga vinnarna, Emma Johansson och Christer Wendel som kan ses nedan.
Någon i sällskapet gjorde senare under kvällen jämförelsen med Christer och ett bra årgångvin som bara blir bättre med åren.
Ett extra stort Grattis till Christer är väl på sin plats, klubbens äldsta aktiva spelare som genom hela tävlingsdagen presterade höga bra slagningar och en hög lägstanivå när det behövdes som inte de yngre deltagarna kunde matcha är en vinnare att minnas!

Teamets Klubbmästare 2021 webb

Deras väg till seger kan ses i här länkad Resultatlista KM 2021 även övrigas prestationer finns där också dokumenterade.
Ett Stort Tack till Tävlingskommittén som även detta år lyckats få till en helt igenom lyckad eftermiddag och kväll vilken traditionsenligt inleddes med mingel och lottförsäljning samt sedvanlig fotografering av startande innan kloten började rulla.
Grundspelet över sex serier där många goda slagningar presterades där var årets resultatnivå överlag högre än tidigare år, speciellt för att platsa bland topp åtta vilka sedan fick fortsätta spela via två karuseller. Karusell-spelet ökar den psykologiska pressen, där gäller det verkligen att att var bäst när det gäller, en serie tillåter inga misstag. Som vid många tidigare års spel har spelare med höga slagningar från grundspelet inte lyckats följa upp med lika bra spel när ytterligare stressfaktorer tillkommer trots att de var ivrigt påhejade av en talrik publik.
När segrarna korats och hyllats fanns lite tid för att byta om från tävlingsdress till civila kläder för att sedan samlas i hallens restaurang där prisutdelning gällande hcp-tävlingen ägde rum samt dragning av vinnare i lotteri innan kvällsmenyn spisades. Kvällen för det dryga trettiotalet klubbmedlemmar fortsatte sedan med, shuffelboard och biljard -spel för en del medan andra analyserade dagens spel och umgicks i allmännhet under gemytliga former tills hallpersonalen började hintade om att de ville stänga och att det kanske var dags att åka hem och sova.

Copyright © Team Värnamo Bowling Club 2022