Skip to main content

logga 6 1

Simon & Simon toppade i helgen

A laget 2021102460

A -laget får stoltsera på bild en vecka till då de besegrade gästande BK Full House F1 under den gångna söndagagens förmiddagsmatch, segersiffrorna skrevs till 14-6, 6479-6181. Bra inledning av matchen bäddade för seger, dock inte avgjort förrän i sista serien som vanns med 4-1 trots att Teamets tempo mattades av något.
När Lalle och Jonatan av olika skäl inte hade möjlighet att vara med var Simon Norrman tillbaka i spel igen och axlade tillsammans med Daniel Olin ledarskapet och visade vägen till seger med fina 953 respektive 914.
Nu väntar bortasväng till Eksjö på lördag kommande helg.

F1 -laget avslutade helgens spel på hemmabanor, Team Blue BK var motståndarna för dagen, Teamet inledde starkt med 4-1 som egentligen borde varit 5-0, ett banpar förlorades med endast 2 käglors marginal efter mediokert spel av banparet ifråga. 5-0 kom i stället i den andra serien som sedan följdes upp med 4-0 och matchavgörande i tredje serien. Slutresultatet skrevs efter att sista klotet rullat till 17-2, 5996-5181.
Individuellt toppade Simon Johansson med 864 som nu börjar blomma ut i Teamet,närmast följd av Tommy Nord med 837.
Bortabanor väntar F1 -laget kommande söndag då resan går till Alvesta och möte med IF Raketen.

F2 -laget mötte sina första riktiga motgångar detta spelåret den gångna lördagen då de besökte Kinnas bowlinghall. Först ut på banorna där var Kinna BK F som tog komandot i första serien via vinst med 4-1. Sakta men säkert började Teamet jobba sig in i matchen, andra serien gick dock också Kinna vinnande ur med 3-2. Tredje serien blev lite stolpe ut, ett oavgjort banpar och ett som förlorades med endast två käglor, Kämparglöden var det inget fel på kampen fortsatte även i sista serien där Teamet hade lite segervittring men serieresultatet landade till slut på 2-3 och hemmalaget stod som segrare med 10-9, 5138-5070. Man är väl lite part i målet men som följae av matchen framför skärmen Teamet varit värda minst en poäng, kontentan är väl som alltid att uppförbacken blir ganska brant om man ger motståndarna för stort försprång i början!
Individuellt toppade Basse Calan med 691, låga siffror i matchen endast två hemmaspelare över 700 -strecket.

Vårkulla IK F äntrade sedan banorna, Teamet som bekantat sig med banorna öppnade med vinst 1-4 i första serien men sedan arbetade sig hemmalaget in in matchen när de vaknat till. 2-2 i andra serien ledde vidare till 5-0 och sedan 4-1 i sista serien. Ytterligare en förlust nu med 12-7, 5674-5457 fast denna gången mot ett för dagen bättre spelande lag. Värt att notera är vår kassör Lennart Johanssons slutserie där han noterade 231, för övrigt första matchen han deltagit i detta spelår, borde väl ge mersmak, väntar med spänning på nya fina resultat från denna doldis som verkade trivas i denna hallen med lite spärrträning kan det vankas ännu högre resultat.
Bengt Carlsson i topp med 746 närmast följd av Basse Calan 727 och Emma Johansson 705.
Kommande lördag väntar derby i hemmahallen när gruppledarna Sunnerbo BK gästar, kommer säkerligen inte vilja dela ut några gratispoäng! Kämpa väl Teamet inget är omöjligt!

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .