Skip to main content

logga 6 1

A & F2 vinnande lag i helgen

Teamet A 20211017 1

A -lagets glädje bland lördagens spelare på bilden ovan efter att ha brutit trenden och vunnit sin första match i höstens seriespel är väl inte att ta miste på!
Slagningen var väl inte rekordhög men som bekant räcker det bara man slår högre än sina motståndare och det gjorde man, det var ett blekt Team Växsjö BC som gästade Bowlingmagasinet och inte hade sin bästa dag på banorna. För första gången i höst var Teamet med redan i första serien och lade grunden med 3-2, i andra serien steppade man upp ytterligare lite och vann med 4-1. I tredje serien visade Teamet gammal god form och via machens högsta serieresultat 1662 vann man med 5-0 där var också matchen avgjord, i den avslutande serien sjönk man tillbaka och och avslutade med en ganska mediokra 1490 men gästerna var inte i närheten trots att de slog sitt högsta serieresultat i matchen 1401, 4-1 till Teamet och slutsiffrorna 6161-5359, 16-4.
Jonatan Danielsson 842 tätt följd av Per-Erik Ahlström 841 också Christer Wendel över pari med 808.
Nu vet vi hur man vinner så det är bara att fortsätta på den inslagna vägen kommande helg!

F-2 -laget var kanske vägvisarna då de tidigare under lördagsförmiddagen vunnit sin hemmamatch mot BS Bockarna F2 som kom och besökte Värnamo. Scenariot var snarlikt A-lagsmatchen, vinst 16-4 med den fina slagningen 5650-5097, i en match som också var avgjord efter tre serier, skillnade var väl att Teamets spelare var lite trögstartade i denna match och kom i underläge 2-3 efter första serien, detta blev dock tändvätska för sedan trampade Teamet på gasen och motståndarna fick bara ett banpoäng på de resterande tre serierna.
Bent "Vänstersläggan" Carlsson toppade individuellt med 763 sedan följde Patrik Lewcun 747, Emma Johansson 741, Erik & Tommy Ingvarsson också över 700 -strecket med sina 716 respektive 711.
F2 fortfarande obesegrade i höst och toppar sin grupp i tabellen, kommande lördag är det dags att jaga nya segrar i Västergötland närmare bestämt i Kinna. Lycka till, alltid trevligt att få notera positiva resultat till eftervärden på hemsidan så här på söndagskvällarna!

F1 -laget -fick ladda ända till söndagsförmiddagen innan det var dags att möta tillresta BK Domino F, vacklande inledning i första serien där halva laget presterade mediokra slagningar räckte trots allt till serievinst med 1350-1298, 3-2.
I andra serien serien kom Teamets högsta serieslagning 1558 men gav bara 3-2, serievinst igen så långt allt bra!
Tredje serien vill nog de flesta i laget glömma, gästerna körde över oss med 0-5, med facit i hand grundlades matchens utgång där och då när ledning 6-4 förbyttes till underläge 6-9 inför den avgörande serien. I sista serien grusades hoppet till att åtmistone rädda oavgjort av hål och missar som visade sig allt för ofta, 3-2 gav förlustsiffrorna 9-11 inte ett alldeles obekant förlustresultat för Teamets lag denna höst. Surt sa räven!
Andreas Larsson i topp individuellt med 754 tätt följd av Simon Johansson 747, matchens lirare i Teamet får dock tilldelas dagens reserv i laget Patrik Lewcun som gjorde ett strålande inhopp och presterade 634 på sina tre spelade serier.
Bara att bryta ihop, träna flitigt och komma igen till kommande helg när Team Blue BK kommer på besök.

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .