Skip to main content

logga 6 1

Blandade resultat gångna helgen

A-laget reste till Karlskrona för möte med Karlskrona BK och spelårets första bortamatch, tyvärr fortsatte Teamet på den för hösten inslagna vägen med en mindre bra inledande serie samtidigt som hemmalaget inledde med matchens högsta serie-slagning,1720-1541 vilket resulterade i 4-1. Teamet skakade dock av sig förlusten och kom tillbaka med vinst 2-3 i andra serien, vilken följdes av vinst 3-2 för hemmalaget i tredje serien där några av Teamets spelare inte lyckades få till spelet. 9-6 inför avslutande serie och uppförsbacke, Teamet kämpade dock hela vägen men lyckades bara vinna två banpar vilket tillsammans med högsta serieslagning för Teamet denna  dagen, 1648 resulterade i 2-3 och hemmalagets första matchvinst var ett faktum. Slutresultatet skrevs till 6492-6444, 11-9.
Individuellt presterade Jonathan Danielsson på topp med 939, närmast följd av P-E Ahlström 835 som gjorde sin första A-lagsmatch för hösten. Daniel O., Simon N. och Christer W. presterade också över pari (över 800).
Nu är höstens första spelblock avklarat för A-laget och det kan bara bli bättre förhoppningsvis efter några veckors speluppehåll och mer träning.
F1-laget hade också bortaresa på programmet, första stoppet på lördagsförmiddagen blev i Hultsfred för spel mot Varta BK F2, där väntade ett för Teamet svårbemästrat banunderlag, i matchens första två serier lyckade dock Teamet vinna via 2-3, 2-3, tyvärr kom dagens "härdsmälta" för Teamet i tredje serien där även hemmalaget hade låga slagningar men via 1294-1262 och 4-1 och tog ledningen i matchen med 8-7. Teamet lyckades inte skaka av sig detta samtidigt som hemmalaget i medgång säkrade matchvinst via 1511-1402, 3-2. Dagens högsta serieslagning för båda lagen, är dock siffror som man helst inte vill se i tryck vid fler tillfällen!
Elis Jacobsson 741 och Patrik Emanuelsson 729 är de enda individuella resultat man vill sätta i tryck!
Alla i laget var rörande eniga om att lämna Hultsfredshallen hallen illa kvickt för intagande av lunch och omladdning för dagens andra match i Oskarshamn. Ett revanchlystet Team äntrade banorna för möte med Oskarshamns BK F, banunderlaget var betydligt trevligare / snällare och spelglädjen kom åter. 1-4, 1-4, 1-4 och slutligen 0-5 ledde till en förkrossande seger med siffrorna 5391-6112, 3-17 och självförtroendet fick en liten boost.
Individuellt toppade Elis Jacobsson även i denna match, nu med 865 närmast föld av Andreas Joansson 840, Jan Ingvarsson landade in på 781 efter en stark slutsput i sista serien, noterbart är även Bengt Carlssons resultat då han som reserv i matchen gjorde ett strålande inhopp med 201 och 217 i de avslutande serierna.
Ett Stort Tack till Karin Sjögren som ställde upp och följde med denna lördag, det blev insats både som kurator och coatch, en viktig kugge i laget denna lördag i motgång och medgång.
F2-laget var Teamets enda lag som matchade på hemmabanor där de tog emot gästande BK Turbo under lördagseftermiddagen. Teamets F2-lag har inlett hösten strålande och denna matchen fortsatte de på den inslagna vägen med vinst 15-5. Teamets enda obesegrade lag i denna säsongs inledning och ledare i sin grupp, hatten av för er varit delaktiga, vi ser med spänning fram mot fortsättningen i oktober.
Individuellt toppade Erik Ingvarsson med 775 närmast följd av Filip och Patrik Lewcun 737, 735 pappa fick se sig slagen av junior denna dag Maria Lord Johansson 712 också över 700-strecket..
Avslutningsvis får jag passa på att plagiera ett citat våra hallkamrater Forsheda BK satte i tryck i sin helgsummering som är tänkvärd. Ingemar Stenmark lär ha myntat "ju mer jag tränar desto mer tur har jag"  ligger nog lite i det, eller hur? Fanns alldeles för många tomrutor i F1-lagets spel den gångna helgen så vi som var med där vet vad vi har att förbättra, finns säkert något för Teamets övriga spelare att fila på också i speluppehållet så att vi kan komma tillbaka än starkare när det är dags för nya matcher.

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .