Skip to main content

logga 6 1

Klubbträning startar 17/8 kl. 18:00

Nu har väl flertalet av er klubbkamrater avverkat er sommarledighet, hoppas ni har lite bowling-abstinens så att vi ses i hallen och på banorna snart.
Tisdag den 17/8 startar vi upp den gemensam träningen, hallen öppnade redan den 3:e augusti och några har säkert redan dammat av sina klot.
Nya regler för detta spelår gällande klot är att klot med ballanshål inte får användas vid seriespel eller tävlingar, de är nu förbjudna, ni måste åtgärda om ni har sådana, går att plugga, planera snarast för detta genom att boka tid hos klotborrare om ni inte pensionerar de ni eventuellt har i väskorna och investerar i nya.
Spelschema för året ligger utlagt, spelstart den 11-12 september.
Innan seriestart skall vi ha hunnit med att avverka vårt årsmöte, sedan tidigare preliminärt planerat till den 26/8, datumet och tid / plats kommer fastslås vid styrelsemöte nu under veckan, kommer sedan inbjudan till medlemmar via vår SMS-grupp. Vi kommer som vanligt summera det gångna året, bör gå snabbt då spelåret tyvärr blev kort samt planera för ett förhoppningsvis längre spelår 2021-2022.
Vi får verkligen hoppas att det kommande spelåret kan genomföras fullt ut, tyvärr börjar man redan se en tendens till ökad smittspridning av Covid igen efter en sommar med obefintlig smitta likt förra året. Hoppas, hoppas att det inte eskalerar, är det någon / några som inte redan vaccinerat sig passa på att göra detta när möjlighet ges, vår sport och våra hallar där den utövas orkar troligtvis inte med ännu en utebliven säsong.
Håll koll på inkommande SMS i era mobiltelefoner och info här på hemsidan närmaste veckan gällande tid / datum / plats för årsmöte samt kanske info om vi kommer till skott med en upptakts / tränings -cup / tävling i hallen för Teamet & FBK:s medlemmar samt kanske några inbjudna gäster om plats finns.
Hoppas vi ses i hallen och på banorna snart.

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .