Skip to main content

logga 6 1

Sommar, Sol och Bad sedan förhoppningsvis Bowling

Sommar 500 500

Nu får vi hålla tummarna för en fortsatt positiv utveckling av pandemin, så att livet kan börja normaliseras något när vi firat klart semestern. Många av oss har redan fått vaccin och ni som inte fått är snart på tur med detta i bagaget är förhoppningen att det blir möjligt att börja utöva vår sport på allvar igen, Teamet och seriekommitten har i alla fall planerat för detta. Senaste klubbmötets och styrelsens beslut är att vi på nytt satsar vidare med tre lag i seriespel, A-lag i div. 1 och F1 & F2 -lag i div 3.
Preliminär serieindelning och spelprogram ligger nu ute till beskådan, klicka på blå text här för att följa länk, i flik uppe till höger på sidan ni kommer till kan ni välja lag/spel-pgm att titta på.
Några tappra kämpar i Teamet har rullat klot i egen regi under våren men nu får även de vila till vår hall öppnar igen i början av augusti. Inget fast datum spikat ännu för start av gemensam träning, vi avvaktar och ser vad som händer under juli, information kommer här på hemsidan och via vår SMS -grupp när det börjar närma sig.
Siktet är inställt på V32 eller 33, de som satsar vill nog komma igång tidigast möjligt, kanske blir en uppstart i två vågor ?
Preliminärt datum för Teamets årsmöte är satt till den 26/8 reservera gärna detta datum i era kalendrar, officiell inbjudan kommer i början av augusti.
Ha det nu riktigt gott och vila upp er under sommaren bowlingkamrater för sedan väntar förhoppningsvis en riktigt intensiv bowlinghöst när vi kommer tillbaka, tränings-cup tillsammans med våra hallkamrater i Forsheda BK inleder om allt går som planerat, genomförande av vårt uppskjutna KM och firande av Teamets jubileum, utöver detta kommer med största sannolikhet att finnas ett stort utbud av individuella tävlingar att välja mellan för spelsugna när det inte är seriespelshelger.
En fin sommarpresent fick vi till oss när när Svenska bowlingförbundet nyligen presenterade 56 utvalda talanger för landslagsförberedelser till det kommande året, Teamets juniorer Simon Norrman och Simon Johansson fanns båda med på listan, Stort Grattis killar, hoppas detta blir en riktig morot för flitigt tränande och en satsning mot eliten, förutsättningarna är väl goda då ni båda går på bowlinggymnasiet och fhar bra möjligheter till guidning där.

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .