logga 6 1 jul

Torsdag 6/5 kl.18:00

Länge sedan det printades något här, tyvärr har det inte hänt speciellt mycket!
Bara tristess då vi inte kunnat/fått utöva vår sport som vi vill sedan i höstas.
Nu är det dock positivt tänkande som gäller, dags att börja planera för ett förhoppningsvis kommande spelår, det börjar trots allt ljusna lite i horisonten då vaccinationen framskrider fast det kanske inte gått fullt så snabbt som planerat. Att vi alla är vaccinerade känns nog som en förutsättning för att seriespelet skall komma igång?
Vi planerar att träffas för ett kort effektivt klubbmöte för de som känner sig trygga i att komma, vi disponerar bowlinghallens stora restauranglokal där vi kan sprida ut oss över stor yta och undvika närkontakt, ni som inte vill/känner er obekväma med att träffas, känner er krassliga eller inte har möjlighet att närvara hör av er till Janne och meddela hur ni tänker engagera er i ett förhoppningsvis kommande spelår, hellst innan torsdag kväll så att vi kan fatta beslut gällande hur många lag vi förhoppningsvis kan mönstra till spel.
Det styrelse och UK behöver veta är om någon har för avsikt att lägga kloten på hyllan helt eller inte har möjlighet att deltaga i samma utsträckning som när vi spelade senast.
I skrivande stund vet undertecknad bara om en medlem som är tveksam till fortsatt spel kommande år samt att en ny medlem anslutit till Teamet som planerar att deltaga i seriespel.

Hoppas vi ses, om inte lev väl och var försikta, skulle inte var kul att snubbla så när a mållinjen för oss som klarat oss utan att ha blivit smittade ännu så länge.

Copyright © Team Värnamo Bowling Club 2022