logga 6 1

2020/2021 års seriespel avslutat

Så kom då besked, en majoritet vid Svenska Bowlingförbundets extra förbundsstämma som hölls tisdagen den 16/2 via webben där beslutades att p g a rådande pandemiläge avsluta det innevarande spelåret och satsa på att komma igång med ett helt nytt spelår 2021/2022 till hösten så snart läget tillåter.
Nu är det bara att blicka framåt och hoppas att vi har hallar kvar att spela i när det blir dags och att inte allt för många bowlare lägger kloten på hyllan för gott.
Nu är det upp till var och och en att på individuell basis och med eget sunt förnuft och efter rådande förutsättningar när tillfälle ges stötta vår hall på bästa möjliga sätt genom besök, kanske rulla klot, fika eller via någon annan aktivitet ge dem ett litet ekonomiskt stöd när de har öppet.
Vi kan ju hoppas på en snar positiv vändning så att någon individuell tävling kanske kan spelas innan sommaren gör sitt intåg...
Nu när förutsättningarna är givna får vi i styrelsen sätta oss ned och summera det innevarande spelåret för att sedan hoppas att förutsättningarna förbättras och tillåter att vi kan hålla ett klubbmöte där vi alla kan träffas kan avhandla hur Teamet kan/skall går vidare efter det senaste års prövningar.
Tyvärr blir inte allt som man tänkt och planerat, normalt sett skulle vi spelat vårt klubbmästerskap i dessa tider, vilket nu måste skjutas upp kanske ända fram till hösten...
Teamets 30-års firande var också påtänkt, även detta får vänta...

Copyright © Team Värnamo Bowling Club 2022