Skip to main content

logga 6 1

Framtidstro...

God Jul o Gott Nytt

Vi får alla göra det bästa möjliga vi kan av kommande Julhelg och dagarna som återstår detta år trots att de inte kommer likna något vi tidigare upplevt eller vill uppleva igen!
Vi får verkligen hoppas att någon gång under 2021 få lägga det svåra vi nu genomlever bakom oss och att livet återgår till då vi kan träffas och umgås igen.
Några som fortfarande tänker positivt är Svenska Bowlingförbundet när de nu kommit med sina funderingar gällande seriespel under våren 2021 här inlänkat, de har inte gett upp hoppet ännu men har i nuläget skjutit upp en tilltänkt start av seriespel till helgen den 6-7 februari. De kommer att ha en ny översyn av pandemiläget när de har styrelsemöte den 14 januari.
Tyvärr börjar väl undertecknad bli pessimistisk när man läser om utvecklingen i vår region och Sverige som helhet, men hoppet är ju som bekant det sista man skall överge!
Gällande träning ges inga klara råd eller påbud av vårt förbund utan de överlåter till den enskildes sunda förnuft och till våra myndigheter och regering vilka hitintills haft svårt att ge något glasklart direktiv...
Vi i Teamets styrelse får ta en diskussion någon gång i mellandagarna och göra en bedömning av läget när vi ser hur den kommande veckan utvecklats, har ni klubbkamrarter ideér, åsikter eller funderingar gällande bowlingträning och seriespel så hör gärna av er till någon i styrelsen med era synpunkter efter Julhelgen, vi behöver all input vi kan få för att förhoppningsvis kunna fatta kloka beslut gällande hur vi gör med träning efter Nyår om inte högre instanser ger några klara direktiv.
Teamets styrelsen önskar härmed alla Klubbkamrater och övriga Bowlingvänner en riktigt
God Jul och ett Gott Nytt År.

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .