Det lackar mot Jul

3 e advent
Så har vi då fått tända det tredje ljuset för att lysa upp denna årets mörkaste vecka.
Att det lackar mot Jul har Sville och hans gäng i sin verksamhet märkt av, under veckan som gått kallade han in extra tomtenissar och tomtetös från Teamet för att hjälpa till med årets klappar till kunder, fortsättning följer även den kommande veckan.
Nytt fr.o.m. den 14:e december enligt Folkhälsomyndigheten råd är att även bowlingträning kan utövas enligt info på Swebowl hemsida, vid eventuell träning gäller det dock att ta hänsyn till ett antal punkter.
Denna förändring kan undertecknad personligen tycka vara förvånande i ett läge där smittspridning och antal som behöver sjukhusvård inte har minskat utan snarare ökat den senaste tiden!
Nu är det spänd förväntan att se hur Svenska Bowlingförbundet bedömmer situationen och vad de beslutar gällande seriespel våren 2021, dess vara eller inte vara när de sammanträder den 19:e december, deras ställningtagande är planerat att offentliggöras den 21:a. december.
Vi får hålla tummarna för att en vändning gällande Covid 19 snart kan ses, tyvärr blev den gångna veckan dyster med ökat antal personer i vår region som behöver sjukhusvård.
Var rädda om er och var försiktiga denna sista tid före Jul så att vi alla undviker att bli smittade eller sprida smitta vidare.

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .

Copyright © Team Värnamo Bowling Club 2023