logga 6 1 jul

Inget är sig likt

E1CA0B04 4C32 417E B0BE DB016682135B

1:a advent, för några år sedan brukade vi en dag som denna hålla till på Kyrktorget eller Flanaden efter att vi spelat klart höstens seriespel och med vårt chockladhjul träffa ortsbor vilka vi bjöd på glögg och pepparkaka när de var ute och kikade på Julskyltningen.
Så inte detta år då inget är som vanligt, en hel månad utan seriespel och gemensam träning har nu passerat.
Tyvärr lyckas jag inte finna någon information som ger hopp om snabba ändringar till det bättre, vi är ju till landet sett nästan hårdast drabbade i Jönköpings län. Läget skärptes ju ytterligare efter den 24:e november, nu är nästa datum att invänta den 13:e december då Folkhälsomyndigheten troligtvis kommer ge råd för Jul och Nyårs -firandet.
Med anledning av ovanstående har årets sista två träningstillfällen den 1:a och 8:e december avbokats, vilkets ni redan delgetts via SMS -utskick, om någon vill rulla klot får man göra det på egen bekostnad om man inte har träningskort.
Trots att det känns tråkigt och abstinensen skaver gäller det att hålla ut och i motsats till en del som fortfarande inte verkar ta pandemin på fullt allvar, gör vad ni kan för att inte vara delaktiga i smittspridning.
Julpynta och tänd upp ljus för att lätta upp stämningen så håller vi tummarna för att jag snart får skriva om att vi ser en vändning och att vi kan rulla klot tillsammans igen.

Copyright © Team Värnamo Bowling Club 2021