logga 6 1 jul

Covid 19 påverkar nu även vår bowling

Text nedan delvis uppdaterad 2020-11-05

Så kom idag den 3 november tråkiga nyheter gällande restriktioner som vi kanske anat men inte ville skulle komma som drabbar vårt idrottsutövande!
Folkhälsomyndigheten avråder från att utöva inomhusträning samt delta i tävlingar och seriespel med omedelbar verkan p.g.a. den ökade smittspridningen i vår region.
Gäller om inget annat meddelas t.o.m. 2020-11-24.
Bowlinghallen är fortfarande öppen, träning/spel av klubbmedlemmar utförs på eget bevåg.
Styrelsens ståndpunkt är att följa de skäpta råden som kommit idag bör följas för att hejda smittspridning.
Som många kanske  läst har många seriematcher nu skjutits upp, enligt info från Svenska Bowlingförbundet 2020.11.04  är nu även Teamets lag drabbade i omg. 8 & 9, nuvarande tidsram för beslutet gäller för närvarande t.o.m. den 24:e november då nytt ställningstagande kommer att tas.
Även tävlingsverksamheten drabbas, redan den gångna helgen stoppades Smålandstourens Supersemifinal av rättviseskäl som sklulle spelats under lördagen i Vimmerby p.g.a. då redan införda restriktioner gällande Skåne, Västra och Östra Götland då det fanns spelare därifrån som var kvalifiserade.
Så idag kom även beslut om att stoppa kvaltävlingar i Värnamo och Nässjö på i dagsläget obestämd tid.
Har även kommit ut information om att JP-Fighten är uppskjuten på obestämd tid.
Under liken tävlingar har jag lagt in en inbjudan vi fått från Gisle Bowling, trots dessa mörka tider har man där positiv framtidstro då man bjuder in till "Victoria Johansson Mixen" även här länkad flyer.

Var rädda om er Klubbkamrater och gör er insats för att undvika att bli smittade eller att föra smitta vidare,  nu håller vi tummarna för att trenden som nu är vänder och att livet kan återgå till det normala igen.
Vi från styrelsen kommer informera vidare här och via vår SMS -grupp så snart vi har ny förhoppningsvis positiv information.

Copyright © Team Värnamo Bowling Club 2021