logga 6 1

En sommar passerar snabbt...

Efter ett snöpligt avslut på förra spelåret stundar nu ett nytt, återstår att se vad det har att erbjuda?
Får börja med att hälsa två nya medlemmar Hjärtligt Välkomna till Teamet, Ida Håkansson som senaste åren spelat i Team X-Calibur och Sebastian Mårtensson som återvänder till Teamet efter att ha gästspelat hos våra hallkamrater Forsheda BK några år.
Idag den 4/8 är det höstpremiär då hallen öppnar kl. 17:00 för de som är sugna på att rulla klot.
Teamets gemensamma klubbträning startar nästa vecka den 11/8 kl. 18:00 samma träningstider som de senaste åren men eventuellt en bana mindre på sista tiden, beroende på hur intresset kommer vara.
Svenska Bowlingförbundet har nu fattat beslut om att seriespelet skall starta den 12/9 enligt framtaget säkerhetsprotokoll om inte Corona-läget förändras den närmaste tiden.
Träningsturneringen i Jönköping som vi tidigare år deltagit i har dock fattat beslut att ställa in detta år. Som ersättning har det spånats lite om att Teamet kanske skall delta i en lokal träningsturneringen i Gislaved tillsammans med GBK samt kanske ordna en individuell tränings-cup i hemmahallen tillsammans med FBK, mer om detta när vi träffas igen. Lite info har förhoppningsvis alla vått vis SMS som Janne skickat ut, inventering hos CITY-Gross samt Årsmöte finns i "röret", dessa aktiviteter får vi gemensamt ta ställning till när vi träffas på första träningen.
Hoppas alla känner ett stort sug efter bowling nu, kanske ses vi redan i kväll eller förhoppningsvis Då alla stormar in i hallen nästa vecka den 11:e augusti.

Copyright © Team Värnamo Bowling Club 2022