logga 6 1

Torsdagens Klubbmöte inställt

Närvarande vid tisdagskvällens klubbträning beslutade tillsammans med närvarande från styrelsen att det sedan tidigare utlysta Klubbmötet som skulle ägt rum nu på torsdag den 19/3 ställs in p.g.a. rådande läge med Covid 19.
Vi har ännu gott om tid att fatta för nästkommande spelår nödvändiga beslut, styrelsen kommer med ledning av hur läget utvecklas fatta beslut och avisera ny tid för möte när det bedöms lämpligt, förhoppningsvis innan april månads slut.
Som de flesta förhoppningsvis tagit del av via Swebowls och Småland/Blekinges hemsidor har beslut centralt fattats att seriespelet för samtliga Teamets lag är avslutat för innevarande spelår, känns tomt och tråkigt men hälsan och att minska risk för smittspridning är nu prio ett.
Teamet har tecknat abonnemang gällande träning tisdagar fram t.o.m. den 14/4 det är enskilda medlemmars egen bedömning i nuläget som avgöra om man vill deltaga vid återstående tillfällen.
Situationen kan dock förändras vilket vi sett under de senaste dagarna, gäller att via tillförlitliga informationskanaler följa rekommendationer/restriktioner som meddelas för hur vi skall leva och agera i samhället.

Copyright © Team Värnamo Bowling Club 2022