logga 6 1

Sol och blå himmel ute, B-lagsmatch i hemmahallen!

Kan man mer önska en söndag i februari än förutsättningarna i rubriken ?
B-laget tog emot gästande Eksjö BK/EBOK B för att spela den sedan förra helgen uppskjutna matchen.
Nedan en trio som utmärkte sig lite mer än övriga för dagen!
   Filip  Karin  Maria
Teamet kunde för dagen bjuda på en ny stjärna i klubben Filip Lewcun på bild ovan som debuterade i Teamet och i seriespelssammanhang, totalt respektlös inledde han med strike i sin första spelade ruta, han nöjde sig dock inte med detta utan fortsatte spela bra serien igenom, till och med bäst i laget med 175 po. i första serien som vanns av Teamet med 3-2.
En stolt pappa fick se sig besegrad i den inledande serien, tror för övrigt inte det var sista gången heller, Filipshans följande två spelade serier i matchen blev något blygsammare, kan tänka att det blev lite väl mycket tankar i huvudet när han insåg vad han gjort!
Mamma, Mormor och Morfar som var på plats och hejade på är förhoppningsvis nöjda med besöket i bowlinghallen och Filips strålande debut, för den här liraren kommer med största sannolikhet prestera vid fler tillfällen och bli omnämnd. Kan tilläggas att Filip endast tränat en månad med egna klot vilket gör hans prestation i debuten än mer imponerande!
I andra serien kvitterade motståndarlaget via 2-3 till 5-5
I tredje serien kom nästa minnesvärda prestation, Karin och Maria som för dagen spelade i banpar för inledde med kryss efter kryss, säkert till publikens förtjusning, även undertecknad som fick följa det bakom skärm. 10 strikar hann de med tillsammans innan det stod några käglor kvar efter någons förstaslag, efter en ruta med spärr fortsatte Karin med en trippel för att till slut landa in på 266 po. Maria noterades till slut för 203 po. de vann naturligtvis sitt banpar. Serien vanns av Teamet med 4-1 endast nio pinnar från en 5-0:a.
Efter ett oavgjort banpar och 2-2 i fjärde och sista serien stod Teamet som segrare med 11-8, 5157-5033.
I topp individuellt Karin Sjögren 731 närmast följd av Patrik Lewcun 722 och Maria Lord Johansson 709.

Copyright © Team Värnamo Bowling Club 2020