logga 6 1

Respass i kvartsfinalen vid RC Open 2019

Sören F. RC Open 2019

"Värnamo, som kommit igång ordentligt, besegrade allsvenska Baltzar med hela 16-4. En match som var jämn och spännande i de två första rundorna, men sedan drog värnamolaget i från och kunde till slut vinna enkelt".
Ovan saxat från RC Opens förnämliga resultat blogg som Olle Assarson sköter med den äran.
Som synes på bilden en bestämd "härförare" som anslöt till spelet sista turneringsdagen, sista gruppspelsmatchen mot Team Baltazar blev Teamets bästa framträdande denna helg med vinst 16-4 och klart godkänd kägelpoängsskörd 6575, några som bidrogt starkt till denna var Pasi 933, Jonatan 878 och Sören F. 877 för att nämna några.
Efter att ha varit med vid båda dagarnas spel kan summeras att en stor eloge bör ges till arrangörerna för att de likt tidigare år återigen genomfört träningsturnering för hela 16 lag i Jönköping med den äran. Sommarvärmen som rådde kanske inte uppskattades av alla spelare på banorna men den styrde inte arrangören över!
Enda tråkiga minnet var att scoringen i halva hallen hos RC Bowl strulade under hela helgen, fanns väl ett till om man skall vara helt ärlig, att vi inte lyckades försvara titeln från förra året :).
Vi förlorade våra matcher mot de båda finallagen WIK i gruppspelet och Marbodal i kvartsfinalen deras mycket trevliga spelare lättade dock upp förlusterna något! Dessa båda för turneringen välspelande lag lirade bra bowling när vi mötte dem samtidigt som vi inte presterade på topp så vi får skylla oss själva, det räcker inte att bara ställa ut skorna bara vid sådana tillfällen. Vi har dock fått en ordentlig gennomkörare med matchspel, träffat och umgåtts med många trevliga bowlingkamrater vilket är grundtanken med hela arrangemanget.
Nedan finns länk till resultat för Teamets matcher, gällande redovisning av otäckta rutor är den inte fullständig då dokumentation saknas p.g.a. den strulande scoringen och att undertecknad inte fotat / kopierat de enskilda protokollen, Sammanställning för Teamet i RC Open 2019.

Copyright © Team Värnamo Bowling Club 2022