logga 6 1

Alltid trevligt att ordna aktiviteter!

Alltid lika trevligt att bjuda in till aktiviteter i Teamet!
Igår var det dags för Årsmöte, 35 medlemmar hade hörsammat kallelse och flertalet som inte hade möjlighet att närvara av olika skäl hade meddelat detta. Kvällens förhandlingar leddes av Janne under gemytliga former, inga stora förändringar bland förtroendevalda, men vi är ju sedan många år en ganska stor skara som är med och delar på förkommande uppgifter vilket gör att klubbarbetet inte är speciellt betungande utan mest bara roligt.
Årsmötesprotokoll kommer presenteras på medlems-arean tillsammans med ekonomisk redovisning och budget för det kommande året inom kort för intresserade som inte hade möjlighet att närvara.
Några positiva aptitretare suga på från mötet kan väl avslöjas innan protokoll kommer,
Styrelsemöten framöver kommer förhoppningsvis ofta förgyllas med lite kvinnlig fägring då K. Sjögren lovat och röstats fram att ge oss den äran när tillfälle ges. Detta är mycket glädjande för klubben vars styrelse varit och som är mansdominerad att även ha med ett kvinnligt språkrör.
En grupp bestående av D. Olin, P. Ahlström, E. Jacobsson och
A. Johansson kommer hålla i en del teknikträning framöver för intresserade, intresserade hör med fördel av sig till någon av dem.
Och om någon skulle drabbas av träningsvärk omtalade Emma Johansson att hon som nyutbildad massös står till tjänst med att mjuka upp / försöka renovera övertränade kroppar eller försöka mjuka upp oss andra som är i vår absolut bästa ålder men kanske börjar drabbas av lite stela kroppsdelar som inte skulle vara det, bara att höra av sig och boka tid.
Tål ni av en fredagsfräckis så här i avsaknad av bowlingnyheter så kom jag att tänka på en som har att göra med stela kroppsdelar eller inte?
Den handlar om gamle Oskar som skulle ha lite vuxenmys med sin älskade hustru. När de skulle till det var tyvärr inte alla delar av hans gamla kropp stela till behag, då kom Oskar på en briljant idé. Han tassade ut i hallen och fann vad han sökte, ett skohorn, sedan tillbaka till sängkammaren och med hjälp av detta lyckades han få det numera något skrynkliga bihanget dit han ville. Varpå den ena äggstockarna sa till den andra, såg du, det var nog sista resan för den arma stackaren nu bar de in honom på en bår!
För er som inte släckte ned sidan efter att börjat läsa ovanstående kanske mediokra skämt finns möjlighet att följa Teamets försök att under helgen försvara sin titel i årets upplaga av RC Open i Jönköping via länken nedan,
http://hbk-bowling.se/jnytt-open/index.html

Copyright © Team Värnamo Bowling Club 2020