Skip to main content

logga 6 1

SOMMARTIDER

Semester

Hoppas alla klubbkamrater får en härlig avkopplande månad framöver, får ni en stund över och hittar någon stol som ovan kan ni börja att boka en del dagar för bowlingaktiviteter för det kommande spelåret i era kalendrar!
Som kan ses får vi en tuff seriestart den 14/9 med samtliga lag i spel, sätt en extra tydlig markering på detta datum i era kalendrar så ni är tillgängliga för spel!
6/8 kl. 17:00 Öppnar Bowlingmagasinet för de som har abstinens.
13/8 kl. 18:00 Startar Teamets första abonnemangsträning för att sedan fortsätta på tisdagskvällar under hösten vid samma tid.

29/8 kl. 18:30 Samlas vi i bowlinghallens konferensrum Kajutan för sedvanliga Årsmötesförhandlingar.
31/8-1/9 Kommer Teamet deltaga med ett lag i träningsturneringen
RC Open i Jönköping, det är då upp till bevis, Teamet är titelförsvarare efter förra årets vinst. Spelprogram RC Open 2019.
14/9 Seriepremiär för A-laget i div. 1 Södra Götaland, här länkat spelprogrammen är i skrivande stund preliminära, väntas vara fastställda den 1/8 mindre justeringar kan komma att ske, men markera gärna aktuella speldagar alla redan nu.

14/9 Startdatum för båda våra Farmarlag, vilka kommer seriespela i
div. 3 Nordöstra Götaland, de är placerade i följande grupper,
F1 i Grupp C och F2 i Grupp A.
14/9 S
tartdatum för Teamets B-lag som kommer spela i
div. 5 Norra Småland/Blekinge.
Har även glädjen att hälsa välkommen till Elias Jacobsson som kommande spelår kommer spela i Teamets matchtröja och bidraga med sänkt medelålder i klubben, Elis har tidigare äspelat i Glasrikets KK.
Även Patrik Lewcun med tidigare förflutet i Värnamo-bowlingen har gått med i Teamet och hälsas välkommen, nya friska klot har redan införskaffats. Vi har troligvis även någon / några övriga som fått abstinens och kanske återkommer efter sabbatsår vilket är trevligt.
Ha nu en riktigt skön sommar så syns vi på banorna när det är dags, med förhoppning om en framgångrikt kommande spelår med samma goda klubbanda och sammanhållning som präglat Teamet under många år.

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .