logga 6 1

Vinst för F1 i första kvalomgången

Nu har det redan gått en månad sedan sista seriespelsmatcherna spelades! Några har fortsatt rulla klot även sedan dess med blandad framgång.
Sören Fransson plockade fram sitt allra bästa spel när det var dags för hallfinal i "Poängjakten" vilken han vann genom att snitta drygt 235 över nio serier, imponerande! Segern smakade kanske extra gott efter att Jan Rosenlöv besegrats i finalserien? I regionsfinalen som spelades i Gislaveds bowlinghall gick det tyvärr inte lika bra, blev placering långt ned i resultatlistan.
Ett antal medlemmar ställde upp i Gislavedshallens årliga tävling "Äggarullet", Janne, Basse, Pelle och Simon kvalificerade sig till finalspel på Påskdagen, bäst lyckades Basse som var med hela vägen till finalserie, tyvärr infann sig två tomrutor i denna serie vilka kostade segern, synd att de skulle komma där, då spärrspelet fungerat lysande tidigare under finalspelet! Men med lite distans är inte en 2:a -plats fy skam heller, Stort Grattis Basse!
F1-laget som tränat på duktigt i uppehållet reste till Hässleholm den gångna söndagsmorgonen för att spela första kvalomgången för en div. 2 -plats kommande säsong. BK Lejonet från Klippan var motståndarna för dagen. Det blev en enligt matchprotokollen enkla segrar, enligt info stod det kanske och vägde i någon serie men när viljan och medgång finns utnyttjar man naturligtvis detta!
Att plocka fram spelårets högsta match-slagning när det gäller är strongt, Christer (882 & 602) och Pasi (820 & 662) bidrog med goda slagningar, men många andra presterade också klart godkända resultat, Simon 792 och Kalle 615/3 för att nämna några inga nerver där inte!
Stort Tack till tillresta trogna supportrar och Basse som coatchade laget det var uppskattat av de som spelade.

Copyright © Team Värnamo Bowling Club 2019