logga 6 1

Torsk i derbyt!

När krutröken lagt sig stod Forsheda BK som segrare även i vårmötet, när man möter ett starkt lag kan man tyvärr inte bjuda på två serier, uppförsbacken blir då alldeles för brant. Trots underläge 2-8 i halvtid tappade inte Teamet modet utan kämpade sig tillbaka in i matchen med 4-1 i tredje serien, även i sista serien höll Teamet spänningen uppe in i det sista, Per Haag och Robert Karlsson bidrog genom en bra sista serie till att stoppa Teamets förhoppning om vinst, och till sist blockade den rutinerade Hans-Inge Jansson även oavgjort resultat när han avslutade med fem X i de tre slutrutorna, bara att lyfta på mössan och Gratulera!
Slutresultat 9-11 i Forshedas favör, 6474-6560
Vi får passa på att Tacka Svenstigs Bil Värnamo som denna dag åttagit sig att skänka 1,00 / inspelad poäng av Teamet denna dag vilket resulterade i 6.474,00 till Barncancer / Cancer -fonden, även ett Stort Tack till Nominit AB och alla andra som varit med och bidragit till den gemensamma insamlingen som Forsheda BK tillsammans med Teamet startade i samband med höstens derbymatch, under lördagen passerades 50.000,00 insamlade kronor, slutredovisning kommer redovisas här på hemsidan när insamlingen avslutats.
Bäst individuellt över fyra serier var Tommy Nord med 854, Tommy i banpar med Jonatan stod även för en riktigt bra sista serie då båda slog till med var sin 245:a.
Lars-Göran Wetterholm reserv för dagen som kanske brottats med lite hjärnspöken på sista tiden byttes in i serie två och fullföljde sedan matchen med  237, 232 och 219 till goda 688 och förhoppningsvis är nu självförtroendet återupprättat.
Teamets båda farmarlag drabbade sedan samman på lördagseftermiddagen vilket resulterade i seger för F1 -laget, segersiffrorna skrevs till 5-15, 5266-5780.
F1-laget dominerade Anders Svensson med 798 närmast följd av
Bengt Karlsson 753.
F2-laget toppades Tommy Ingvarsson med 704 när han gjorde comeback i matchspel efter längre tids problem med sin rygg, Karin Sjögren följde närmast efter med 695.
B-laget matchade på söndagsförmiddagen mot IK Cyrus B vilka visade sig bäst för dagen, förlustsiffrorna skrevs till 4-15.
Staffan Gren toppade med 604, närmast följd av Kikki med 579,
Mats Johansson var bästa poängplockare med 2 po. i banpar med Lennart Johansson och Staffan Gren.

Nu gäller det att ladda om till kommande helg då ny hemmamatch väntar för representationslaget kl. 11:40 mot Team Växjö BC.

Söndagsmatcher väntar Farmarlagen som åker på Västkustturné till Falkenberg och Varberg medan hemmaderby mot Gislaveds BK B väntar B -laget på sen eftermiddag.

Lycka till på banorna och förhoppningsvis bra poängskörd!

 

Copyright © Team Värnamo Bowling Club 2022