logga 6 1

Julfestligheter & Jullov på G

Endast en seriematch för B-laget återstår sedan är hösten 2018 års seriespel historia. Lördagen den 8/12 kan Teamets bowlingintresserade tillbringa större delen av dagen i hallen, kl. 10:00 är det dags att heja fram B-laget till seger över grannkommunens GBK B som gästar Värnamo. Därefter kanske lunchpaus för att sedan kl. 13:00 se vår Simon Norrman uppvisningsspela med anledning av insamling av medel för framtida internationellt spel med gruppen Talang Småland / Blekinge.
Sedan är det dags för Teamets traditionella JulBowling, för utförligare beskrivning se länkat dokument. Från kl.14:00 är det mingel fram till kl. 15:00 då det är dags att gå på banorna för att sedan under lättsamma former rulla klot fram till kl. 17:00, spelar gör vi i "civila kläder" matchdressen får vila denna eftermiddag!
Därefter är det dags att fråscha till sig och ladda för dagens avslutningen för de som anmält intresserade väntar promenad till Appladalen och där få en försmak av Julen då deras hemlagade Julbord står uppdukat.

Copyright © Team Värnamo Bowling Club 2022