logga 6 1

Halva potten, 4 av 8 möjliga!

A-laget inledde lördagen med att på hemmabanor mot Öresunds BS rädda oavgjort resultat med minsta möjliga marginal en ynka kägla efter tre tomma slutrutor i avgörande serien gjorde det onödigt spännande. Banparet L-G Wetterholm / Sören Fransson stod för bragden att både ta sitt banpoäng och i stort bidraga till att även rädda poängen för totalen. Kägelpoängen skrevs till 6317-6209. Nåväl detta är historia nu, dåligt genrep brukar som bekant ge bra premiär, detta får vi väl omsätta till att det blir en bra match med jämnare och lite högre slagningar på en del händer i kommande uppstart efter speluppehållet vi nu går in i.
Pasi presterade strålande bowling då han bokfördes för 902.
B-laget inledde söndagens spel med att möta tillresta Team Clan B, de mönstrade för dagen ett lag som även Teamets A-lag troligtvis hade haft problem att möta. Följdaktligen blev förlustsiffrorna stora 0-20, 4596-6349 trots att Teamets spelare kämpade väl.
Anders Johansson som även denna helg kallats in då det rådde brist på ordinarie spelare toppade med 681 tätt följd av Peter Ericsson 677 även han inkallad.
Stort Tack för att ni ställer upp när UK kallar!
F1-laget stod därefter på tur att äntra banorna för möte mot gästande Vårkulla IK F, bra spel på många händer skapade en komfortabel seger och extrajobb för webbmastern som fick höja "taket" i sitt diagram för att få plats med slutresultatet 16-4, 5973-5038.
Andreas Johansson i toppade individuellt med 857 undertecknad 854 återigen med ett fåtal mindre fällda käglor, men nästa gång kanske gubben blixtrar till?
F2-laget fick sedan ta sig an samma gäster, vinst i första serien med 3-2 vilket gästerna kvitterade i andra serien till 5-5, tredje serien dominerades av gästerna som vann denna med klara 1-4. Förutsättningarna såg väl inte allt för ljusa ut och vi som stannat kvar för att titta på matchen och heja på våra klubbkamrater hade väl inget större hopp, spelarna på banorna ville dock annat, härlig kämparglöd på alla banor resulterade i kvittering och oavgjort resultat. Roligt och minnesvärt att få vara på plats och se denna upphämtning, stort Grattis tilla alla som bidrog!
Siffrorna skrevs till 5309-5257.
Jonas Nilsson i topp individuellt med 717 tätt följd av Erik I. och Basse båda på 713.

Copyright © Team Värnamo Bowling Club 2022