logga 6 1

Nytt spännade spelår stundar

Hoppas ni haft en skön sommar bowlingkamrater!
Boka in Teamets Årsmöte i era kalendrar!
Varmt Välkomna till konferansrummet Kajutan i bowlinghallen torsdagen den 30/8 kl. 18:30 för sedvanliga årsmötesförhandlingar.

Nu är det snart dags att damma av kloten, hallen åter öppen fr.o.m. tisdagen den 7/8 kl. 17:00 för de som har abstinens.
Gemensam klubbträning startar tisdag den 14/8, tidiga träningstiden startar kl. 18:00 och pågår till kl. 19:30, därefter 15 min. för klubbinfo, sedan startar sena träningstiden kl. 19:45 och pågår till kl. 21:15.
Ett nytt mycket spännande spelår väntar, Teamet kommer för första gången i klubbens historia mönstra fyra åttamannalag i seriespel vilket känns häftigt, en sann utmaning för UK och alla oss övriga i Teamet att bibehålla det goda kamratskapet som präglat klubben hitintills.
Anledning till alla dessa lag är den glädjande stora tillströmning av nya medlemmar/spelare som kommer spela i Teamets dress det kommande spelåret.
Varmt Välkommna till Teamet tillönskas,
Zara Samuelsson, Karin Sjögren, Anders Fransson, Anton Eriksson, Daniel Ohlin, Jonatan Danielsson, Pasi Granlund, Per-Erik Ahlström och Tommy Nord. Troligtvis kommer vi att presentera ytterligare två nya namn inom kort.
När vi träffas vid första gemensamma träningstillfället får vi göra bästa möjliga av kvällen och passa på att snacka ihop oss gällande höstens framtida träningar, vilka som skall ha tidig/sen tid och om vi skall utöka med någon bana så att vi alla får plats.
Inventering hos CITY-GROSS är nu tidssatt till söndagen den 2/9 kl. 15:00-19:00, boka i era kalendrar så vi förhoppningsvis blir många!
Teamet kommer deltaga med ett lag i träningsturneringen RC-OPEN (länkat spel-pgm.) vilken spelas i Jönköping den 1-2/9, UK kommer troligtvis under dessa båda dagar testa en del olika banparskombinationer inför A-lagets seriepremiär i div. 1 Södra Götaland som äger rum på hemmaplan lördagen den 15/9.
Lag F1 och F2 i div. 3 Västra Götaland har även de premiärmatcher på hemmaplan söndagen den 16/9.
Teamet B i div. 5 Norra Småland/Blekinge börjar med bortamatch söndagen den 16/9 i Alvesta.
Innan seriepremiären kommer UK förhoppningsvis även ordna några träningsmatcher för övriga som inte fått deltaga vid spel i Jönköping.

Copyright © Team Värnamo Bowling Club 2022