logga 6 1

CHAMP 2018

Champ 2018

Resultatlistor
Stort Grattis till en värdig vinnare, vad man inte kan se av länkad resultatlista ovan är klubbmästarens slutspurt i grundspelets sjätte serie vilket tog honom vidare till finalspel, i övrigt tycker jag resultatlistan talar sitt tydliga språk för att Teamet har en värdig mästare även om han kanske inte var den största förhandfavoriten.
Vill även passa på att rikta ettt Stort Tack till alla klubbkamrater som var med och skapade historia denna nu gågna lördag och särskilt till finalister och Tävlingskommitén för en lyckad dag från början till slut.

Att underlaget på banorna, ordinare matcholjeprofil enligt hallpersonalen inte betedde sig som vanligt ställde till det för en del, speciellt i de inledande serierna vilket återspeglas i grundspelets resultatnivå som detta år var något lägre än tidigare år.
Hoppas verkligen att vi kan behålla Teamets koncept gällande spelupplägg vid KM även kommande år, ni andra likväl som jag vilka inte gick vidare till karusellfinalspelet glömde förhoppningsvis besvikelsen ganska snabbt när vi sedan satt bakom och bjöds på allt vad man kan önska i ett finalspel gällande spänning och dramatik.
Många jämna serier i finalspelet skapade god underhållning för publiken speciellt i andra omgången, där vi i karusell 1 kanske led lite till mans med bl. a. Daniel Fransson som inte fick till strikespelet utan ställde hål på hål, stora hål vilka ha spärrade med sällan skådad precision för att ändå bli utslagen med endast en kägla. Även i karusell 2, samma omgång var det dramatik, efter spelad serie med kanske inte så imponerande slagning landade Lalle och Andreas L. på lika poäng vilket ledde till shot out, blev en snabbt avklarad historia, när Lalles kägelfall var klart stod en kägla retligt nog kvar medan Andreas fällde alla sina. Kan bara konstateras att livet ibland känns grymt i nuet men med lite distans till det hela måste ju spelare slås ut efterhand i ett finalspel.

Copyright © Team Värnamo Bowling Club 2022