Skip to main content

logga 6 1

F-laget Teamets derby-vinnare

A-laget drabbat av derby-nerver ?
Höstens match med stort M gick tyvärr inte enligt plan, det underpresterades på många händer i Teamet, detta i kombination med att Forsheda BK:s båda storspelade segerorganisatörer Sören Larsen och Rickard Rudeberg resulterade i nederlag för Teamet med 9-11.
F-laget var helgens glädjespridare när de besegrade Sunnerbo BK B med minsta möjliga marginal anförda av Anders "Sville" Svensson som i sina tre första serier visade upp ett bländande spel, i fjärde serien dalade tyvärr nivån men slutresultatet 834 räckte ändå till helgens högsta slagning bland Teamets samtliga spelare.
A-laget hängde trots instabilt spel med i de två första serierna 2-3, 2-3 men sedan kom raset i tredje med 1-4 där Forsheda säkrade minst oavgjort. Ett tappert kämpande Teamet mäktade inte med mer än 4-1 i sista serien vilket innebar derby-seger till Forsheda. Vi får be våra trogna supportrar om ursäkt, 5816- 6059 är inget godkänt resultat på hemmabanor absolut inte när man förlorar.
Nu får vi slicka såren i vintermörkret och satsa på revansch februari 2018.
Bröderna Fransson var stabilast i topp individuellt, Sören 798 och Daniel 784
Reserven för dagen Christer Wendel visade upp stabilt i sina tre serier med 589, resterande spelares resultat gör sig inte lika bra i tryck!
F-laget inledde med segrar i de två första serierna 3-2, 3-2 även i den tredje serien såg det bra ut inledningsvis men i slutrutorna vände Sunnerbo fyra banpar till vinst, 1-4 och plötsligt var gästerna i ledning med 7-8. Det blev en mycket spännande matchavslutning med nerv både på banorna och bland oss i publiken, några tomrutor för gästerna i slutet resulterade i 3,1, 10-9, 5504-5417 och derby-seger för Teamet efter att ett banpar slutat oavgjort. Dramatiken gjorde väl sitt till för hjärnkontoret verkade inte fungera fullt ut varken på spelare eller oss bakom, därav tog det en liten stund innan alla insåg att Teamet vunnit!
B-laget fick som brukligt avsluta den aktuella serieomgången med söndagsmatch, denna helg mot gästande IK Cyrus B. I första serien var man snubblande nära vinst,  ynka tre käglor, tyvärr blev det 2-3 i gästernas favör, I andra serien blev Teamet överkörda då flertalet av gästerna spelade betydligt bättre vilket resulterade i 1-4.
Teamet gav dock inte upp, tredje serien vanns med 4-1 får väl ses som matchens behållning väl värd att ha i friskt minne till returmatchen direkt efter speluppehållet.
I sista serien var inte gästerna något fina i kanten utan avgjorde matchen med 1-4 till slutresultatet 8-12, 4726-5034.
Individuellt i Teamet toppade Mikael Nilsson med 666.
Nu är det två helgers speluppehåll, de som utöver träning är sugna på bowling anmäl er gärna till Linnéa-Cupen som spelas i Gislaved 11-12/11. Inte långt att åka, spel med dyn. hcp. max. 42, moderat startavgift 350,00 och garanterat trevligt umgänge.
Två matcher garanteras då man vid förlust i första matchen över tre serier får en ytterligare chans i en match på "Loser-sidan", vilken även den kan leda till slutseger.
Fundera inte för länge sista anmälningsdatum är måndagen den 6/11, startfältet är maximerat till 64 deltagare och "först till kvarn" gäller.

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .