logga 6 1

Start vårens gemensamma träning

Nu är det dags att damma av kloten tisdagen den 12/1kl. 18:00 inför kommande helgs seriestart.
En del verkar ha skött sin fria träning under de gångna helgerna och en del har till och med varit ute och tävlat. Maria Lord Johansson är en av dessa, Maria var den som bäst representerade Värnamo bowling vid JP Figthen som spelades i Jönköpings City -hall mellan Nyår och Trettondagshelgen. Kan tyvärr inte delge hennes exakta placering då jag inte hittat slutlig resultatlista, men Maria blev inte utslagen förrän näst sista dagen då de 36 bästa spelade. Maria slutade dock med flaggan i topp, tyvärr fick hon se sig besegrad av Tomas Åman efter att ha ställt 7-10 som bekant är lite svårt att spärra i en av de sista rutorna, Tomas Åman slutade för övrigt tvåa i tävlingen.
Bäst i övrigt bland de som varit ute och spelat individuella tävlingar är Daniel och Sören Fransson samt Patrik Emanuelsson som för tillfället ligger på finalplats i SmålandsTourens deltävling i Eksjö, vi håller tummarna och hoppas de får delta vid finalspelet.
Vid kvällens träning kommer anmälningslista att cirkuleras till SmålandTourens start tisdagen den 8/3 som är reserverad för Teamet. Klubben kommer som förra året att gå in och subventionera startavgiften med 100:-/ deltagare för medlemmar som önskar spela detta datum. Sista anmälningsdag är 9/2 sedan släpps eventuellt återstående platser fritt.
Söndagen den 31/1 mellan kl. 8:00-12:00 är det inventering på CITY-Gross, anmälninglista kommer cirkuleras på träningen den 12/1, hoppas så många som möjligt kan delta då det ger ett gott tillskott till klubbkassan.

Copyright © Team Värnamo Bowling Club 2022