Skip to main content

logga 6 1

Hårt motstånd för Teamet i helgen som gått

Som rubriken antyder blir det ingen munter krönika efter den nu gångna helgen!
A-laget
hade bortaresa på programmet och fick tyvärr åka med ett något decimerat lag p g a sjkukdom och förhinder.
I den första matchen ställdes Teamet mot ett av seriens topplag BK Cahoot i Kalmar bowlinghall, det var ett taggat hemmalag som kom att prestera bowling på hög nivå med höga slagningar där inte Teamet räckte till trots OK slagningar med våra mått mätt av en del, tyvärr nådde inte alla upp till sitt bästa möjliga spel.
Överhalningen  i siffror ser ut enligt följande 4-1, 4-1 och via 5-0 i tredje serien avgjordes matchen, sista serien slutade sedan 4-1 till slutresultatet 17-3, 6682-6009.
Individuellt rullade Daniel Fransson in fina 868 närmast följd av Andreas Johansson 826 och Sören Fransson 819.
Därefter lunch för att sedan påbörja resan hemmåt, stopp gjordes dock i Nybro för spel mot Nybro IF under eftermiddagen, det blev nästintill ett identiskt matchförlopp som under förmiddagen då hemmalaget inte lämnade någon pardon. 4-1, 4-1, 5-0, 3-2 till slutställningen 16-4, 6703-5957 talar sitt tydliga språk.
Individuellt toppade Andreas Larsson med 838 närmast följd av Daniel Olin med 809.
Nu väntar sista seriematchen kommande lördag på hemmabanor kl. 10:00 mot BK Fullhouse F1 som då gästar Värnamo.
Sedan väntar sommaruppehåll och spel i div. 2 kommande spelår för A-laget där det förhoppningsvis blir ett mer passande motstånd med det spelarunderlag Teamet numera förfogar över.
F-laget spelade på hemmabanor den gångna lördagsförmiddagen mot gästande Vetalanda BC, ett lag som är med och figthas om seriesegern vilket väl gett en föraning om tufft motstånd vilket skulle besannas. Gästerna tog för sig redan i första serien och skaffade sig ett bra utgångsläge via serievinst 1-4 vilket de följde upp med 2-3 i andra serien där Teamet stretade emot så gott de kunde. I tredje serien var det gasen i botten för gästernas del och Teamets spelare förmådde inte stå emot när de rullade in 0-5 till matchavgörande, avslutande serie blev en jämnare tillställning där gästerna dock drog det längsta strået och vann även denna nu med 2-3 till slutresultatet 5-15, 5414-5669.
Jan Ingvarsson stod för Teamets högsta individuella slagning i denna match med 839.
Nu återstår bara en avslutande bortasväng till Karlskrona för F-laget kommande lördag där spelåret avslutas med spel mot KFUM Karlskrona och KFUM Karlskrona F.
Se nu till ni som är uttagna till kommande helg att hålla er friska och tillgängliga för spel då UK är bakbundna p g a låsningar i de sista spelomgångarna och inte kan flytta runt spelare hur som helst.
Lycka till ni som skall försvara Teamets ära och avsluta säsongen med flaggan i topp!

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .