Skip to main content

logga 6 1

Tung lördag

A laget 20240120
A-laget ovan som trots en tung lördag på banorna som synes inte deppat ihop utan blickar fram emot kommande helgs matcher!
Denna lördag gästade BS Bockarna Värnamo och med tanke på deras spel tidigare under säsongen var vi väl medvetna om att det skulle bli svårt att matcha dem vilket tyvärr också besannades. Det såg skapligt ut i matchens första inledande rutor, sedan gick Teamets spel i baklås och första seriens slagning som inte gör sig i tryck glömmer vi, gästerna tog ledningen med 0-5 som de sedan byggde vidare på med 1-4, 1-4 och därmed stängde matchen redan efter tre spelade serier. I sista serien som blev Teamets bästa med 1601 räckte bara till 2-3, därmed skrevs slutresultatet till 4-16, 5894-6483. Motståndarlaget som skuggar serieledande BK Allön var det klart bättre laget på banorna denna dag något större motstånd var väl planerat att ge dem, förhoppningsvis finns nu lite sparat krut till nästa helgs drabbningar på bortabanor i Kristianstad och Karlskrona. Med tanke på förväntat motstånd kommer det inte räcka med att ställa ut skorna  på ansatserna utan det gäller att rulla klot bra också, men det gör vi väl...
Individuellt hittade vi åter igen P-E Ahlström i topp med 857, tyvärr alldeles för ensam.

F-laget hade också en på förhand färväntat svår uppgift då de hade sin series tabelltvåa Tingsryd KK på besök i Värnamo sen lördagseftermiddag.
I de två inledande serierna kämpade Teamets spelare tappert emot men gästerna var snäppet vassare och vann dessa med 2-3, 2-3, i tredje serien blev gästernas vinstmarginal större och serieförlusten skrevs till 1-4. Det stod då 5-10 inför avgörande serie, Teamet mäktade dock aldrig med att komma  nära något oavgjort resultat, två banpar blev jämna men gästerna drog det längsta strået som brukligt är för ett lag som spelar i medgång och då med ett gott självförtroende, således förlust med 0-5 till slutresultatet således 5-15, 5394-5896.
I topp individuellt var Patrik Emanuelsson med 763.
Även F-laget har en långväga spelhelg kommande lördag då de skall besöka Oskarshamn och Kalmar.
Vi håller tummarna för att vädergudarna är med oss så att vägarna blir så bra som årstiden kan erbjuda, ladda batterierna under veckan , kör försiktigt och lycka till med spelet som förhoppningsvis ger poäng med hem i bagaget.

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .