Skip to main content

logga 6 1

Omg. 5 spelad, både med och motgång

 

AA laget 20231014

A-laget ovan ställde pliktskyldigast upp framför objektivet fast det blev med tunga steg som de lämnade hallen på lördagseftermiddagen.
Det blev en lite krampaktig matchstart på många händer i den inledande serien mot gästande serieledarna BK Allön, inget av lagen över
1500 -strecket där ett banpar nollades, således 2-2 vid banparsbytet. Andra serien blev också jämn där resultatnivån höjdes över pari för båda lagen, Teamet gick vinnande ur denna drabbning med 3-2, tredje serien blev en repris på andra men med en något lägre slagning, därmed ledning 8-6 i Teamets favör och vi som var på åskådarplats kände goda förhoppningar om att den tidigare förlustsviten nu skulle brytas denna dag. Tyvärr lyckades inte Teamets stå emot gästernas anstormning i den avgörande serien när tre av deras spelare som tidigare under matchen inte presterat några toppresultat nu tog fram sitt allra bästa spel när de behövde det som mest medan flertalet av Teamets kämpar hade en nedåtgående trend. Två banparsvinster hade räckt för matchvinst för Teamet nu blev det bara en då sista serien slutade med 1-4 vilket resulterade i 9-10, 6258-6254 vilket betydde det omvända och att gästena fick jubla och resa hem med fyra inspelade poäng denna dag.
Ibland är livet hårt, lider med P-E Ahlström och Sören fransson som  presterade mycket fina individuella resultat med sina 948 respektive 913 vilka säkerligen hade kännts så ännu mycket bättre vid en matchvinst, men som tidigare sagts det är bara att bryta ihop och komma igen nästa lördag när Nybro IF kommer gästa Värnamo.

F laget 20231015
Ovan F-laget som kunde fira efter söndagens drabbning mot gästande Team Blue BK, i främre raden Ingvarsson junior som blev lagets anförare för dagen med sin individuella slagning 776 som var matchens högsta.
Första serien vanns av Teamet med 3-2, gästerna kontrade sedan direkt i andra serien och var farligt nära att ta en 1-4 seger, detta satte dock Erik Ingvarsson stopp för när han iskallt tripplade i sista rutan för banparsvinst med endast 1 poäng till serieresultatet 2-3 och lika läge 5-5 i halvtid. Om det var detta som tände Teamet och knäckte motståndarna kan man fundera på för sedan gick de avslutande båda serierna gick i Teamets favör med serievinster 4-1, 4-1 till slutresultatet 13-7, 5533-5284 och andra raka matchvinsten.
Men det går som bekant inte att luta sig tillbaka och leva på gamla meriter nu gäller hårdträngen under kommande veckan inför lördagens bortamatch mot serieledande Tingsryd KK.
Reservera lördagen den 16/12 för Teamets Julbowling, inbjudan och teckningslista finns på anslagstavlan i klotrummet.

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .